IeYnA

*Aku minat gile lagu ni, memang sesuai dengan mood aku sekarang...

 

malam ni aku pon tak tahu kenapa la tak de mood nak study..
ina mati ko gini..
nak exam dah ni wei..
aku betul2 dalam mood holiday..
gila ina..
berapa lama ko nak ber holiday ni????
orang lain sibuk study ,ko pulak sibuk 0n9...
huh!pemalas!!!!


macam2 aku tengok budak2 ni punyer azam
azam sana azam sini
ahhh poyo je lebih..
hari ni je  koram semangat nak study dengan azam koram tu..
esok lusa..
bila dah taw erti letih,mengantok,,
baru ko taw..
tinggi mana kepoyo-an  koram tuh..
hahahaha..
tapi memang betol ina..
TEE tinggal sebulan je lagi..
kalu nak fly,kenalah rajin sikit..
belajar dowh..
nak fly kan..
malu je kalu tak boleh fly..
kekadang tu bosan pulak,bila kawan2 asyik dok tanyer:ina bila ko nak fly?
letih nak menjawab ye.(boleh buat copy and paste jawapan untuk  soalan ni..)



            word cloud

    AIM SAYA


              rajin  ausmat tER 85&^

  study TAWAKAL sabar fokus c0oL
          hEpI smart GERMANY 010 Fly  
            exCellent genius SLumbER r0Ck
       success kaYa duit banyak
Labels: , | edit post
Reactions: 
4 Responses
  1. Anonymous Says:

    kene pakse komen, tp mata dah ngantuk gile so kene komen gak ke walaupun dah takleh pk nak komen ape, pasal penulis blog macam paksa je kite komen. haih tak tahu nak komen ape, komen ape ek?

    ehh dah siap pun komen yeay!

    -emira kesten


  2. IeYnA Says:

    ceh komen paksaanye kak kesten
    neway thanx la sudi mengomen ..
    ok kita pon dah siap mengomen


  3. tia Says:

    aku maseh dlm mood holiday. balik rumah seketul buku pon x bwk balik

    hahahaa

    lantak hang la TEE...balik BU baru study!


  4. IeYnA Says:

    btw tirah semangt je lebih ak ni..
    tapi sebijik buku ak x baca agik

    ayoyo~~