IeYnA
 pergh tajuk post kali ni,macam lagu  Izwan Pilus..hahahah

thanx 2 them: Aain,sue,darwin,jhah
kawan2 yang supportive,dan selalu buat aku tergelak..

pukul 4 petang  tadi,bunyi suara (asssalamualaikum )kat bilik ak..
(dalam hati),tu sure  suara 'si minah sue'..
die memang, kaki pencerita...
macam2 benda kami borak ,macam 5 tahun tak jumpa
bercakap tak henti2... masing2 berebut nak bercakap cerita pasal holiday..
tapi sue,ko memang  best ..kawan yang gile2 gitu
buat aku  hepi  macam aku ni tak de masalah je..hoha sana hoha sini
dah tidur pon die...die memang selalu tidur awal..baby tua biasa la tu..

aain pula..sampai2 dah mo0dy..
die kate bilik bersepah dan berbau busuk coz ada sampah yang tak terbuang before balik hari tu.
tapi die bagus..
kalu marah atau moody tak tunjuk kat oram..muka ceria je..
malam ni pon aku duduk menghabiskan masa dengan die..
(elok sangat la tu,soram ber chattin' dan soram ber bloggin'..)
konon2 semangat nak study sekali malam ni,nak  buat chemy .
aduh hancur2..final sebulan je lagi..tapi malas tahap cipan...

lepas berbuka puasa tadi,aku darwin,azizi,zul,wei song,rumitha,jhah beraya kat A-2
thanx guy for the kueh raya ....
tapi aku tak sempat nak bawa apa2 pon dari rumah..
masing2 bawa kuih raya banyak gile..macam baru balik shopping dari 1-UTAMA
darwinla,semangat nak makan kuih raya..
tapi best beraya dengan kawan2 ..
happening..~
aku cuma mengidam nak makan mini popia je..

Y dan pija tak sampai lagi
 raya sakan ea  kat rumah....


sayang kat dbah jugak..
petang tadi sempat berchattin dengan dbah,ex-schoolmate  masa dekat SCIPP..
dia la jadi kaunselor aku ,kalu aku ada masalah..
dari sekolah menengah lagi pon,
selalu bagi nasihat kat kami2 ni..
aku pon macam dah rasa lega lepas dikaunselingkan oleh dbah,ingatkan masalah2 yang tak pernah2 selesai.
mujur ada kawan2 yang selalu buat hidup aku bahagia..
terima kasih semua!!
Labels: , , | edit post
Reactions: 
2 Responses
  1. Anonymous Says:

    hehe...ade name aain laa...fames jap :D
    mekacih inaaa~
    kamu pon bes juger...peneman aku study n stay up smbil2 buang maser...ngeh2
    mekaseh yer...selamat hari rayer XD


  2. IeYnA Says:

    selmaat ari raya gak aain
    trimas kasih u segala galaya
    haha
    nanti nak tumpang mayang ye...
    kat biik ko ni..hehe