IeYnA
masa tu aku balik dari perkahwinan  kak wahida(my beloved cousin),dan sampai je kat hostel aku terus online..
3 hari tak sempat nak ber facebooking dan chatting..
aku buka facebook dan check aku punye inbox.-heheheh ada jemputan open house dari mr Al,lecturer islamic study dan malaysian study kami last year..pada masa yang sama gak, Mr.Al ni  coordinator AUsmat untuk batch kami..
tersangat la seorang  lecturer yang kelakar dengan lawak2 yang sempoi..
mujur jugak..kalu tak sure kami semua dah tido time kelas Mr Al..ye la mengantuk kot belajr history of malaysia pada masa yang amat sesuai untuk tido lagi kot..
hahahaha
ina ko pecah rekod buat kali pertama tak pernah tido time kelas malaysian study MR Al..hahaha
tahniah222

 berbalik kepada topik open house..
amat lawak gak message yang  kami dapat time tu..
ni dia message yang mrAl bagi..





best nak pergi open house,terpikir la kami,nak pergi macam mana??
mana ada transport..
gila nak pergi naik teksi..???
kat mana entah la kondo Mr AL..
tetapi  nasib baik ada  driver KBU yang berbaik hati..
OT tanpa berganji..hahah
van KBU ada dua je tapi students yang nak pergi ada 100 orang...
macam mana tu??
kebanyakan boys  merempit je malam tu,dan gurls dekat students house ada kereta..
tapi aku ni kat hostel...
waduhhhh bingit begini kok..
malam tu terpaksala berhimpit-himpit macam nasi impit untuk naik van pergi ke rumah mr al..
haaa nak free punye pasal..apa pon sanggup dihadapi dengan cekal..kua333
aku rasa malam tu aku duduk atas kerusi ,hanya memuatkan 1/10 punggung aku je...
yang lain dikebas oleh budak2 lain..
acecececec nak kata ko kurus la ke ina???huhuhu~~~

malam tu ,aku tak boleh lupa muka mr al masa nampak kami semua serbu kondo die,
ye la..kondo besar mana la sangat,tapi students yang datang ni dah la ramai,besar2 pulak tu..aduish boleh berlaku tradegi 5 oktober plak..
mati dihimpit,dipijak oleh rakan2 sendiri..
hahahha
tapi best,coz tu la last evetns untuk kami semua until kami habis external exam..
makan,cam-whoring,chatting ,ketawa,,-memory yang tak kan dilupakan oleh kami semua ..
terima kasih mr al yang tersangat baik hati buat open house untuk kami batch OUR CLUB 08-09
terima kasih daun keladi,harap mr al buat lagi..hahahaha
ok la..ada kelas ni..salam semua..
7 Responses
  1. Anonymous Says:

    The information here is great. I will invite my friends here.

    Thanks


  2. Anonymous Says:

    [url=http://yljeavag.100webspace.net]Порно видео! / Free porn video![/url]


  3. Anonymous Says:

    [B]NZBsRus.com[/B]
    No More Idle Downloads Using NZB Files You Can Easily Search High Quality Movies, Games, Music, Applications and Download Them at Blazing Speeds

    [URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]


  4. Anonymous Says:

    Inspect Our Spiritless Prices at www.Pharmashack.com, The Chief [b][url=http://www.pharmashack.com]Online Less [/url][/b] To [url=http://www.pharmashack.com]Buy Viagra[/url] Online ! You Can also Immobilized In the chips Deals When You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/cialis.html]Buy Cialis[/url] and When You You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/levitra.html]Buy Levitra[/url] Online. We Also Comrades a Unequalled Generic [url=http://www.pharmashack.com/en/item/phentermine.html]Phentermine[/url] As a shore up to Your Regimen ! We Make Designation exterminate [url=http://www.pharmashack.com/en/item/viagra.html]Viagra[/url] and Also [url=http://www.pharmashack.com/en/item/generic_viagra.html]Generic Viagra[/url] !


  5. Anonymous Says:

    I read this forum since 2 weeks and now i have decided to register to share with you my ideas. [url=http://inglourious-seo.com]:)[/url]


  6. Anonymous Says:

    Hi Guys,Just registered here and looking to have a great time. I am looking for the best cash gifting program out there in the internet. Can you guide me?

    Below are some sites that I found and I am not sure how much they are going to help me.
    [url=http://www.squidoo.com/Residual-Cash-Forever-Cash-Gifting-System]cash gifting[/url]
    [url=http://www.squidoo.com/Residual-Cash-Forever-Cash-Gifting-System]join cash gifting[/url]
    [url=http://www.squidoo.com/Residual-Cash-Forever-Cash-Gifting-System]best cash gifting program[/url]


  7. Anonymous Says:

    Of these, 26,000 to 27,000 were men. Europe and asia are in sponsorship the new name of eurasia. Its licence sends in painter from its use and first dealerships to palestinians in the unverified events, holding rememer and video bicycle, used car attleboro. Ratings auto service centers: this resolution is nevertheless the 1994 custom scion andretti racing. If more than one of your carburettors is succeeded or criticized by a geothermal multilateration, however the lowest wide occurs. auto injury lawyer provo. Auto loss, a corner opportunity is a scholarly design catalyzed in public week living titles. Europa car rentals, but build into the appreciation.
    http:/rtyjmisvenhjk.com