IeYnA
huh..hari yang dinanti-nantikan bakal tiba
dan minggu ini,aku bakal dapat result trial aku,tapi kami panggil MOCK..
belajar sudah...tinggal tawakal je la
aku pon dah tak tahu nak menangis ke atau nak gembira
sekarang ni dah jadi tiada perasaan .
kalau result rendah ,aku terima..
walaupun final tinggal sebulan je lagi,tapi aku harap
perjuangan aku di saat -saat akhir ini akan membuahkan hasil,



aku harap sangat,aku dapat fly next year..
aku harap sangat ,result aku makin menaik,
aku harap sangat,ALLAH bantu aku setiap kali aku mengahadapi peperiksaan
aku harap sangat,ALLAH berikan aku daya kefahaman dan daya ingatan yang kuat dalam aku menuntut ilmu.
aku harap sangat,Allah memakbulkan doaku ini.
AMIN..














Labels: , | edit post
Reactions: 
8 Responses
  1. tia Says:

    mati itu pasti..

    sabar je la kak oii


  2. opel9144 Says:

    apehal mati2 plak ni?? kang sampai hajat kang.


  3. opel9144 Says:

    http://royalblue037.blogspot.com/
    hah ni blog aku yang ko nak sangat 2. dh hbs ke makan 2??


  4. IeYnA Says:

    tira-mmg la..
    ni sume pasal result la..
    abis ilag mood aku..
    ari2 tension.
    kesian perut..lepas tension dgn makan je wei..
    gemok la aku .


    adzfar-finally,idop gak ko..
    tp knapa la blog ko penuh ngan gambar je..
    ape ko ingt blog tu photo album ker??


  5. opel9144 Says:

    aku mmg hidup pun. ko je yg x tau huhu.. sukati aku r nk ltk ape kt dlm 2


  6. IeYnA Says:

    haha montel dh marah~~~



  7. IeYnA Says:

    ntah..aku bukan cakap ko pon..aku cakap kat budak nama adzfar je..blueeeeeeeeeek..perasannnnn